Mindful eten

Mindfulness leven alleen al van deze twee woorden lijk je zen te worden. Echter hoe doe dat je nu, mindfulness door het leven gaan? En dan ook nog eens met je maagverkleining met een deel van je lichaam wat na de operatie veranderd is en wat vraagt om een aangepaste manier van leven? Deze training gaat je daarbij helpen. Ik ben zelf mindfulness trainer en – zoals jullie misschien weten – ben ik er vooral vóór dat een training/begeleiding of psychologisch traject moet aansluiten bij je eigen leven.

Ik kan je wel een standaard mindful training geven waarbij je allerlei manieren leert om te ontspannen, maar als ik niet de zaken met je ga bespreken welke ervoor zorgen dat je je soms niet goed kunt ontspannen of waarom het niet lukt om je gedachten te stoppen en om te zetten naar positieve gedachten, dan heb je helemaal niets aan een mindful training. Daarom kan ik je met heel veel trots deze training laten volgen. Omdat ik denk, dat ik een manier heb gevonden om jou meer handvatten te kunnen geven, waardoor je jouw gezonde leefstijl niet alleen de eerste jaren maar ook de jaren erna kunt volhouden. Veel plezier met het volgen ervan en haal regelmatig even adem en relax!

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€ 30,-

You cannot copy content of this page

Speciale PROMO Actie

Alle nieuwe e-health trainingen staan in de actie. 

Training Emotie Eten, nu geen € 40,- maar € 25,- 
Training Mindfull Eten, nu geen € 30,- maar € 25,-

Of wil je het combipakket aanschaffen?
Deze is nu van € 70,- naar € 40,- gegaan.

Ben je daarnaast nog lid van de BGN of van de BGB? Vul dan jouw mailadres in bij het afrekenen en ontvang nog een extra € 5,- korting.